Albume foto personalizate

Creează-ți propriul album foto din pozele tale preferate!

Selectează album

Alege dintr-o varietate largă de albume foto!

Noi credem că amintirile trebuie împărtășite și sărbătorite. O fotocarte pentru fiecare sărbătoare. Un cadou pentru cineva special. Sunt multe amintiri cu care poți umple aceste fotocărți. Alege dintr-o colecție specială de albume foto personalizate în funcție de design și temă. Personalizează albumul cu fotografiile selectate de tine, adaugă text și selectează mărimea sau tipul acestuia. Retrăiește momentele uimitoare cu un album foto personalizat. Creează o fotocarte cu texte și imagini – toate vremurile bune pe care le-ați împărtășit împreună. Transformă-ți amintirile speciale într-un cadou unic, care va fi prețuit pentru o viață întreagă!

albume-foto-personalizate

Comandă produsul tău personalizat în doar 3 pași!

Pasii pana la comanda albume foto personalizate
  • Alege tipul de produs dorit, album, calendar sau tablou
  • Aranjeaza-ti pozele si textele tale
  • Comanda albumul

Album foto pentru stilul tău!

Știm că nici gusturile nu se discută. Când vine vorba de captarea momentelor tale magice într-un album foto personalizat – dimensiunea contează! Selectează forma și dimensiunea albumului după gustul tău. Albumele foto personalizate sunt disponibile în 3 formate: landscape, portrait și pătrat, sunt ușor de ales și ideale pentru a crea albume foto nuntă, albume foto botez sau o fotocarte plină de amintiri speciale. Creează-ți propriul album foto folosind editorul online Povestea Pozei, alege dintr-o varietate de modele, dimensiuni și finisaje pentru a crea un album foto, încarcă-ți pozele, iar noi vom imprima albumul la o înaltă calitate și îl vom trimite direct la tine! Fie că îți dorești să păstrezi toate amintirile familiei tale într-un singur loc, sau să oferi un cadou deosebit celor dragi, albumele foto personalizate sunt alegerea ideală!

Despre Povestea Pozei

Albume foto pentru toate ocaziile!

Poți preselecta dintr-o serie de teme pentru albumul tău. Creează un album foto nuntă cu toate pozele tale preferate sau un album foto botez pentru păstrarea momentelor speciale alături de copilul tău. Indiferent de ocazie, de la aniversări până la sărbători, îți poți păstra amintirile speciale și momentele tale preferate într-un singur loc. Ești gata să-ți creezi propriul album foto personalizat?

Despre Povestea Pozei