Calendare personalizate

Toate evenimentele din viața ta într-un singur loc!

Selectează calendar

Alege dintr-o varietate largă de calendare!

Creează-ți propriul calendar personalizat pentru a avea toate evenimentele speciale din viața ta într-un singur loc. Transformă fotografiile tale favorite într-o piesă de artă care să exprime emoțiile momentelor. Agață calendarul personalizat de perete sau așează-l pe birou. Când vine vorba de cadouri unice, Povestea Pozei are cea mai bună opțiune pentru tine. Fie că ești în căutarea unui cadou personalizat perfect în sezonul de sărbătoare sau de zile de naștere, sau cauți modalitatea cea mai drăguță de a-ți arăta fotografiile preferate, noi avem soluția. Transformă-ți pozele speciale într-un calendar unic de la Povestea Pozei, și prezintă cele mai bune poze ale tale. Creează un calendar personalizat și adu-ți fotografiile preferate la viață!

calendar perete

Calendar de perete

Începând de la 59 LEI

Selectează
calendar de perete pliabil

Calendar de perete pliabil

Începând de la 59 LEI

Selectează
calendar de birou

Calendar de birou

Începând de la 49 LEI

Selectează
calendar planner

Calendar planner

Începând de la 49 LEI

Selectează

Comandă produsul tău personalizat în doar 3 pași!

Pasii pana la comanda albume foto personalizate
  • Alege tipul de produs dorit, album, calendar sau tablou
  • Aranjeaza-ti pozele si textele tale
  • Comanda albumul

Calendar pentru stilul tău!

Alege o temă și personalizează calendarul adăugând toate fotografiile tale preferate din calculator sau din alte surse. Alege calendarele personalizate de perete, calendare cu poze, sau calendare de birou ca să-ți amintești de fiecare clipă importantă. Un calendar de birou este rapid și ușor de creat și un cadou ideal pentru orice birou. Dacă preferi să îți agăți calendarul pe perete, poți alege dintre calendare de perete, calendare de perete pliabile sau calendare planner. Aceste calendare sunt ideale pentru familii pentru a rămâne organizat și pentru a putea urmări toate evenimentele de familie și zilele de naștere.

Despre Povestea Pozei

Creează un calendar personalizat online și alege dintr-o gamă de stiluri și dimensiuni diferite. Poți încărca fotografii pentru fiecare lună a anului și poți personaliza textul pentru a adăuga un mesaj personal. Calendarele noastre premium sunt imprimate într-un finisaj de înaltă calitate. Deci ce mai aștepți? Dacă vrei un cadou personalizat care să fie original, cu adevărat unic și care durează un an întreg, sau dacă încerci să îți organizezi viața mai bine, alege acum din varietatea noastră de calendare personalizate.

Despre Povestea Pozei